Lorraine Beautiful Hairstyles 

welkom

gallery/logo1
Diensten

Bruidskapsel

Bruidsmake-up

wimperextensions

 Nagelstyliste

 

Hairextensions

 

 

 

gallery/romantischebruid

Lorraine Beautiful Hairstyles  wil jouw de beste  BruidskapselBruidsmake-up en trouwnagels kunnen bieden. Ik zal dan ook alles in het werk stellen om aan jouw verwachtingen te voldoen. In mijn brede aanbod vind je vast en zeker het bruidskapsel en make-up wat je zoekt. Mooie verzorgde nagels en handen, ook daar kan ik voor zorgen. Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Mijn werk gebied is Middelharnis, Den Bommel, Ooltgensplaat, Melissant, Ouddorp, Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, Schiedam, Hoogvliet, Vlaardingen, Gouda en nog vele anderen plaatsen in Zuid Holland maar ook delen van Brabant en Zeeland behoren tot mijn werk gebied, dus aarzel niet en maak die afspraak!  Ik hoop je snel terug te zien! Houd mijn site in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

HOE WERKT HET:

Ongeveer 4 tot 6 weken voordat  je  gaat trouwen, is het verstandig eerst een proefsessie te laten maken van jouw Bruidskapsel en Make-up. We bespreken dan uitgebreid jouw wensen en de mogelijkheden. Niet ieder kapsel is voor ieder haar geschikt, of is  je haar  niet  de gewenste haar dikte of lengte! Geen zorgen want ik ben gespecialiseerd in  het werken  met  echte haar matten die je bij mij kunt kopen, zodat ik toch aan jouw  wensen kan voldoen! Zorg voor een foto van je jurk, zodat we het haar en eventueel naar wens, de make-up hierop kunnen aanpassen. Wanneer  je ook  voor de make-up gaat zullen we een proefsessie doen zodat je plaatje compleet zal zijn, want op de dag van je leven moet je tenslotte stralen!

 

Op de grote dag zelf kom ik  bij jouw thuis of op de door jouw opgegeven locatie om het bruidskapsel en eventueel afgesproken bruidsmake-up te verzorgen.

 

Wil je 's avonds een andere hairstyle of een touch-up, geen probleem. Hier wordt een kleine toelage voor gevraagd.

 

 

Op  de trouwdag zelf kan ik voor gasten( ouders, bruidsmeisjes) ook het haar en make-up verzorgen, vraag naar de mogelijkheden.

 

ik verleen mijn diensten zoal op Goeree-Overflakkee Middelharnis,Goedereede, Sommelsdijk, Oude- Tonge, Nieuwe- Tonge, Den Bommel, Achthuizen, Ooltgensplaat, Ouddorp, Dirksland, Stellendam, Melisant, Herkingen, Barendrecht, Rhoon, Ridderkerk, Breda, Waalwijk, Kaatsheuvel, Dinteloord, Battenoord, s'Gravendsdeel, puttershoek, Oud- Beijerland, Nieuw- Beijerland, Numandsdorp, Hellevoetsluis, Middelburg, Goes, Renesse en vele plaatsen meer, vraag gerust naar de mogelijkheden.

gallery/img-20160113-wa0004

 U bent op zoek naar een gecertificeerde nagelstyliste te Middelharnis, die op de hoogte blijft van de laatse technieken dant bent u bij Lorraine aan het juiste adres. Zij is sinds 1998 nagelstyliste en heeft in 2014 weer de opleiding gevolgd om de aller nieuwste nagel technieken en nailart weer up-to-date te krijgen.