-Bruidkapsels

 

-Visagiste

 

-Nagelstyliste

 

-Wimperstyliste

Bruidskapsels lang of kort haar en Bruidsmake-up voor o.a. Middelharnis, Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Oudorp, Oude-Tonge,Nieuwe-Tonge, Melisant, Sommelsdijk, Breda, Dinteloord, Spijkenisse,  Zwijndrecht, Papendrecht, Hoogvliet, Schiedam, Vlaardingen en vele anderen plaatsen in Zuid-Holland maar ook Brabant en Zeeland. Mijn doel is de Bruiden met veel plezier hun Bruidskapsel en make-up te verzorgen, waardoor ze stralen op hun mooiste dag van hun leven in hun eigen omgeving of gevraagde locatie! Ook als nagelstyliste kan ik jouw nagels die bijzondere look geven zodat het plaatje echt compleet is en die mooie volle wimpers voor een romantische opslag op je trouwfoto!

 

Bij Lorraine Beautiful Hairstyles in Middelharnis kun je tijdens de openingstijden terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Eigenaresse Lorraine heeft een passie voor beauty, waardoor ze jou met diezelfde passie de behandeling geeft die jij nodig hebt.

Lorraine is Haarstyliste, visagiste, nagelstyliste en wimperextensionstylist en heeft alle in huis om je overal netjes en verzorgd voor de dag te laten komen. Ze is gespecialiseerd in bruidskapsel, hairextensions en beheerst dan ook verschillende technieken. Ook voor bruidsmake- up ben je hier aan het juiste adres.

Wil je van je nagels echte blikvangers maken? Lorraine houdt zich voortdurend up-to-date op het gebied van nail art.

Handig om te weten: er is een prive oprit voor de salon waar je gratis je auto kunt parkeren.

Wil je jouw haren nu opsteken, los of een mooie vlecht, of toch die prachtige krullen waar je altijd al van gedroomd hebt, het kan allemaal, zelfs tot het zetten van haarextensions is geen probleem en deze zijn er in vele verschillende vormen te verkrijgen zoals de  clip in of de waeve extensions. Korte of langere nagels, ook die zullen er op zijn mooist uitzien. Niet te vergeten, die blikvanger door mooie volle wimpers door de one by one wimperextensions!


Op je huwelijksdag ben jij de ster en moet je je nergens zorgen over hoeven maken . Ook niet over je haar en Visagie, dus een kapsel wat halverwege de dag uitzakt of niet bij je gezicht en jurk past....... je moet er niet aan denken. Dus geniet van je mooiste dag van je leven en laat je bruidskapsel en make-up maar aan mij over.

Omdat je bruidskapsel iets heel persoonlijks is, is het wel zo fijn als je weet wat je kunt verwachten!

 

Vind jouw ideale bruidskapsel en bruids make-up tijdens de proefsessie.

Dus aarzel niet en maak een afspraak met Lorraine Beautiful Hairstyles.

 

Een ontspannen start van je trouwdag

 

Op je trouwdag kom ik  naar de afgesproken locatie en zorg ik dat ik ruim op tijd aanwezig ben.                         

Je hoeft zo niet de deur uit en begint je dag heerlijk ontspannen in een vertrouwde omgeving.

Indien er gevraagd wordt om voor 7:00 aanwezig te zijn zal er een vroegboek prijs van € 50,00 in rekening worden gebracht.

Wanneer er gevraagd wordt om voor 6:30 aanwezig te zal er een vroegboek prijs van  € 75,00 in rekening worden gebracht.

 

Mijn werk gebied is onder anderen  in Goeree Over flakkee, Middelharnis, Sommelsdijk, Oude- Tonge, Nieuwe- Tonge, Ouddorp, Stad aan Haringvliet, Achthuizen, Melissant Renesse, Briele, Hellevloetsluis, Spijkenisse,Numansdorp, Ooltgensplaat,s'Gravendeel, Puttershoek , Barendrecht, Heerjansdam, Papendrecht,Zwijndrecht, Sliedrecht,Dirksland, Zierikzee, Stellendam, Dinteloord, Numansdorp, Dordrecht, Ridderkerk, Middelburg, Goes,  Hekelingen, Breda, Waalwijk, Kaatsheuvel , Roosendaal en nog vele plaatsen meer in Zuid-Holland, Noord Brabant en zelfs een deel van Zeeland.Er wordt een kleine bijdrage gerekend voor de benzine kosten.

 

gallery/bruidhomepage

 

                                                 Aan huis of op Locatie!

 

Lorraine Beautiful Hairstyles verzorgt jouw bruidskapsel en bruidsmake-up op de iedere gewenste locatie, dit kan bij je thuis zijn of op de trouwlocatie. De proefsessie zal plaatsvinden bij Lorraine Beautiful Hairstyles of indien gewenst wanneer er een bijzondere reden voor is, kan jouw proefsessie ook bij jouw thuis worden gedaan. Vraag gerust naar de mogelijkeheden.

Welkom