Boek nu!
gallery/bruidsnagels 4
gallery/wimpers12

 

-Bruidskapsels
-Bruidsmake-up
-Nagelstyliste
-Wimperextensions
- Hairextensions

 

 

 

 

 

 

­

Voordelige Bruidskapsels lang of kort haar en Bruidsmake-up voor o.a. Middelharnis, Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Oudorp, Oude-Tonge,Nieuwe-Tonge, Melisant, Sommelsdijk, Breda, Dinteloord, Spijkenisse,  Zwijndrecht, Papendrecht, Hoogvliet, Schiedam, Vlaardingen en vele anderen plaatsen in Zuid-Holland maar ook Brabant en Zeeland. Mijn doel is de Bruiden met veel plezier hun Bruidskapsel en make-up te verzorgen, waardoor ze stralen op hun mooiste dag van hun leven in hun eigen omgeving of gevraagde locatie! Ook als nagelstyliste kan ik jouw nagels die bijzondere look geven zodat het plaatje echt compleet is en die mooie volle wimpers voor een romantische opslag op je trouwfoto!

 

Lorraine Beautiful Hairstyles is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden. Ik zal dan ook alles in het werk stellen om aan je verwachtingen te voldoen.

Wil je jouw haren nu opsteken, los of een mooie vlecht, of toch die prachtige krullen waar je altijd al van gedroomd hebt, het kan allemaal, zelfs tot het zetten van haarextensions is geen probleem en deze zijn er in vele verschillende vormen te verkrijgen zoals de  clip in of de waeve extensions. Korte of langere nagels, ook die zullen er op zijn mooist uitzien. Niet te vergeten, die blikvanger door mooie volle wimpers door de one by one wimperextensions!


Op je huwelijksdag ben jij de ster en moet je je nergens zorgen over hoeven maken . Ook niet over je haar en Visagie, dus een kapsel wat halverwege de dag uitzakt of niet bij je gezicht en jurk past....... je moet er niet aan denken. Dus geniet van je mooiste dag van je leven en laat je bruidskapsel en make-up maar aan mij over.

Omdat je bruidskapsel iets heel persoonlijks is, is het wel zo fijn als je weet wat je kunt verwachten!

 

Vind jouw ideale bruidskapsel en bruids make-up tijdens de proefsessie.

Dus aarzel niet en maak een afspraak met Lorraine Beautiful Hairstyles.

 

Een ontspannen start van je trouwdag

 

Op je trouwdag kom ik  naar de afgesproken locatie en zorg ik dat ik ruim op tijd aanwezig ben.                         

 Je hoeft zo niet de deur uit en begint je dag heerlijk ontspannen in een vertrouwde omgeving.

 

Mijn werk gebied is onder anderen  op Goeree Over flakkee, Middelharnis, Sommelsdijk, Oude- Tonge, Nieuwe- Tonge, Ouddorp, Stad aan Haringvliet, Achthuizen, Melissant Renesse, Briele, Hellevloetsluis, Spijkenisse,Numansdorp, Ooltgensplaat,s'Gravendeel, Puttershoek , Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk,  Zwijndrecht en nog vele plaatsen meer in Zuid-Holland, Noord Brabant en zelfs een deel van Zeeland.Er wordt een kleine bijdrage gerekend voor de benzine kosten.

 

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen Huwelijk!

Welkom

 

                                                 Aan huis of op Locatie!

 

Lorraine Beautiful Hairstyles verzorgt jouw bruidskapsel en bruidsmake-up op de iedere gewenste locatie, dit kan bij je thuis zijn of op de trouwlocatie. De proefsessie zal plaatsvinden bij Lorraine Beautiful Hairstyles of indien gewenst wanneer er een bijzondere reden voor is, kan jouw proefsessie ook bij jouw thuis worden gedaan. Vraag geriust naar de mogelijkeheden.