Lorraine Beautiful Hairstyles 

welkom

gallery/logo1
gallery/bruidnadine
gallery/180706-m_c-wedding-001-kopie 1

 

Waarom voor mij kiezen?

Op je trouwdag wil je er natuurlijk op je mooist uit zien met een prachtige jurk, een bijzonder kapsel en een mooie bijpassende make-up.

 

Het haar gevlochten, losse krullen of opgestoken haar, het kan allemaal. Met al deze facetten bij elkaar zorgt dat ervoor, dat je een bijzondere bruid wordt en het middelpunt op jouw prachtige dag zal zijn.

 

Tevens verzorg ik voor diverse andere gelegenheden ook de hairstyling en visagie zodat u altijd en overal netjes voor de dag kunt komen.

 

Lorraine Beautiful Hairstyles  wil jouw het beste   Bruidskapsel  en Bruidsmake-up naar wens aanbieden. Ik zal dan ook alles in het werk stellen om aan jouw verwachtingen te voldoen. In mijn brede aanbod vind je vast en zeker het bruidskapsel en make-up wat je zoekt.

Mooie verzorgde nagels en handen, ook daar kan ik voor zorgen. Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met mij op.

Mijn werk gebied is o.a. Middelharnis, Melisant, Sommelsdijk en de rest van Goeree Overflakkee, Zeeland, Brabant en deels Zuid- Holland, Ridderkerk, Barendrecht, Hellevoetsluis, Schiedam, Dordrecht, Zwijndrecht en nog vele andere plaatsen in Zuid Holland, dus aarzel niet en maak die afspraak!  Ik hoop je snel terug te zien! Houd mijn site in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

 

HOE WERKT HET:

Op het moment dat je contact opneemt, zetten we jouw datum vast. Samen gaan we dan kijken wanneer je de proefsessie wilt doen. De proefsessie plannen we in overleg naar wens in.

Gemiddeld is deze 4 tot 6 weken voor de  trouwdag. Het is verstandig eerst een proefsessie te laten maken van jouw Bruidskapsel en Make-up. We bespreken dan uitgebreid jouw wensen en de mogelijkheden. Niet ieder kapsel is voor ieder haar geschikt, of is  je haar  niet  de gewenste haar dikte of lengte! Geen zorgen want ik ben gespecialiseerd in  het werken  met  hairextensions die je kunt herplaatsen waardoor het betaalbaar is en langere periode plezier hebt en  ik toch aan jouw  wensen kan voldoen! Zorg voor een foto van je trouwjurk, zodat we het Bruidskapsel en eventueel naar wens, de bruidsmake-up hierop kunnen aanpassen. Wanneer  je alleen  voor de bruidsmake-up gaat zullen we ook een proefsessie doen zodat je plaatje compleet zal zijn, want op de dag van je leven moet je tenslotte stralen!

 

Op de grote dag zelf zal bij jouw thuis of op locatie  het bruidskapsel en eventueel afgesproken bruidsmake-up verzorgd worden zoals afgesproken.

 

Wil je 's avonds een andere hairstyle of een touch-up? Of wil je een feestelijk kapsel voor je bruidsmeisjes, familieleden of andere gasten laten verzorgen? Ook dan sta ik voor je klaar.

 

 

Op  de trouwdag zelf kan er voor gasten( ouders, bruidsmeisjes) ook het haar en make-up verzorgen, vraag naar de mogelijkheden.

 

Lorraine Beautiful Hairstyles verleent haar diensten veelal in en rondom Goeree Overflakee,Middelharnis, Ouddorp, Melissant, Achthuizen, Middelburg, Goes, Burg- Haamsteden, Oud-Beijerland,Nieuw- Beijerland, Puttershoek, s'Gravendeel, Numansdorp, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Maasluis, Ridderkerk, Zwijndrecht, Dordrecht, Schiedam, Breda, Waalwijk, Kaatsheuvel, Dinteloord en vele andere plaatsen in Zuid-holland, Noord Brabant en deels Zeeland, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Proefsessie bruidskapsel & bruidsmake-up

Bruidskapsels, Bruidsmake-up, Hairextensions,Wimperextensions en Nagelstyliste

 

Trouwdag

Lorraine Beautiful Hairstyles

Tel: 06-18274030

Email: info@beautifulhairstyles.nl

 

* wimperextensions styliste

* nagelstyliste 

* hairextensions styliste

* visagiste

* bruidkapsel styliste