Lorraine Beautiful Hairstyles 

welkom

gallery/logo1
Naam  
Email  
Bericht  
laat  hier een reactie achter


Lorraine heeft mijn make up en haar gedaan voor mijn trouwdag. De proefsessie was al helemaal zoals ik het wilde hebben en het was ook heel gezellig! Mijn make up en haar zijn fantastisch gedaan voor mijn trouwdag! Lieve vrouw en ook erg gezellige sfeer!
 Liefs, Shirley

 


Lieve Lorraine, Bedankt voor het onwijs mooie kapsel dat je voor mijn trouwdag hebt gemaakt! Ook de make up was fantastisch en erg belangrijk: aan het eind van de avond zat alles nog mooi! (en dat met mijn 'onhandelbare' haar;) ) Je bent gedulig, lief en erg klantvriendelijk, niets is te veel gevraagd. Lorraine, nogmaals bedankt! Je bent een absolute aanrader!
 

Sylvia

 

Bedankt Lorraine. Geweldige dag mede dankzij jou! Mijn haar en make-up was helemaal top.

 

Brenda

 

Ben erg tevreden over Lorraine, dank je dat ik mij geweldig mooi voelde op de belangrijkste dag!

Bedankt voor de mooie volle bos lange haren die je hebt mogelijk gemaakt door de betaalbare haar verlenging, zeker een aanrader voor degene die ook van dat dunne haar heeft zoals ik. Op de proefsessie heb je alle tijd genomen tot ik tevreden was voor de make-up en kapsel.

 

Groetjes, Esther

Lieve Lorraine

Wat ben ik blij dat ik bij jou terecht ben gekomen.
Je hebt er echt alles aan gedaan om mij er zo mooi mogelijk uit te laten zien op onze grote dag. Met een maar een paar woorden weet jij precies wat iemand in gedachten heeft. Het was dan ook snel duidelijk hoe ik mijn haar en make-up zou dragen op de bruiloft. Op de dag zelf nog wat roosjes in het kapsel verwerkt, gewoon uit de losse pols. Iedereen vond het prachtig. Mede door jou was 6 september een perfecte dag om nooit te vergeten.

Veel liefs, Marioneke

 

 

Aanrader!

Lorraine beautiful hairstyles is écht een aanrader voor bruidskapsel en visagie. Ik heb flink gehuild overdag wat natuurlijk wat doet met je make-up, maar het viel me echt honderd procent mee. De make-up liep niet uit en doordat ik one by one wimperextensions had laten plaatsen door Lorraine bleef ik die mooie volle blik hebben zonder uitlopen van mascara.  Daarnaast heeft ze ook nog de tijd en moeite genomen om bij een van mijn getuigen haar haren te krullen en ook een prachtige make-up.  Echt een fantastische service, zou haar zó weer boeken. Het geld meer dan waard.

 

Heel er bedankt Lorraine,

Liefs, Suzanne

Dank je Lorraine voor de goede zorgen voor mijn bruidsmake-up en bruidskapsel. Je had alle geduld en nam alle tijd op de proefsessie en het was ook nog eens erg gezellig.

 

Groetjes, Monique

 

November 2018 mijn haar extensions (matten) laten zetten.

Wat ben ik blij met mijn volle bos haren en net iets meer lengte.

Lorraine heeft samen met mij de kleuren bepaald en uitleg gegeven hoe het te verzorgen waardoor ik het nu na 9 weken weer omhoog heb laten plaatsen omdat het nog net zo zacht is als de eerste keer.

 

Thanks Lorraine, volgende afspraak staat al.

 

groetjes, Manon

 

 

Beste Lorraine,

 

Nogmaals bedankt voor het mede mogelijk maken dat ik mij zo mooi voelde op de mooiste dag van mijn leven.

Je ziet hoeveel passie jij hebt voor je vak, dank je.

 

groetjes,

Wil

 

 

Lieve Lorraine,

Hartelijk bedankt voor het verzorgen van mijn visagie op onze grote dag! Het was heel fijn om jou als visagiste te hebben. Je stelde me erg op mijn gemak en het was erg gezellig! De make-up was echt hoe het bij mij past! Dankjewel

Liefs,
Maaike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* wimperextensions styliste

* nagelstyliste 

* hairextensions styliste

* visagiste

* bruidkapsel styliste